DANSKBOLIGARKITEKTUR + Maria Viva PRÆKVALIFICERET TIL UNDERVÆRKER

June 21, 2019

DANSKBOLIGARKITEKTUR er i team med Maria Viva blevet prækvalificeret som rådgiver til Realdanias Underværker kampagne. Sammen med 71 andre rådgivere udgør vi et stærkt hold, der skal hjælpe med at realisere ildsjæle projekter i det byggede miljø.


Vi er både begejstrede og stolte og glæder os usandsynligt meget til at se de udvalgte projekter i september.

Læs evt. mere om kampagnen på dette link: https://www.undervaerker.dk/om%20underv%C3%A6rker

 

Realdania skriver selv om kampagnen:

"Underværker er en kampagne, der hjælper ildsjæle med at gøre projektdrømme i det byggede miljø til virkelighed. Har du en god idé til et projekt, som skaber nye rammer for fællesskaber, kan du også byde ind. Næste ansøgningsfrist er den 16. september 2019 kl. 12.00."

 

Senest har Kim Pretzmann Olesen fra DANSKBOLIGARKITEKTUR og Maria Viva hjulpet som frivillige i Projekt UDENFOR, hvor vi har rådgivet til at realisere 6 flytbare hjemløsehuse, der netop er placeret på den gamle Amtssygehusgrund i Aarhus C.

Please reload