PARCELHUS-SPECIALISTEN

May 30, 2019

DANSKBOLIGARKITEKTUR vil være Danmarks bedste til at hjælpe kommende- og eksisterende boligejere med at ombygge og tilpasse parcelhuse til nutidens energistandarder og samtidig give dem et æstetisk løft.

Det løfter brugsværdien, men også investeringen, da det at benytte en arkitekt betaler sig i det lange løb.

 

Kim Pretzmann Olesen, Arkitekt og indehaver af DANSKBOLIGARKITEKTUR fortæller, at tegnestuen gerne må kendes som Danmarks bedste specialister i ombygninger og transformation af type- og parcelhuse, som jo oftest ligger i velbeliggende, gode kvarterer med allerede etablerede stissystemer og institutioner.

I 2018 var der ca. 1.2 mio enfamiliehuse. Til sammenligning var der i 1981 ca. 1 mio, hvilket indikerer, at der i dag findes mere end 1. mio parcelhuse der snart har 50 år på bagen - og dette er kun toppen af isbjerget, da parcelhusets historie går meget længere tilbage*. 

 

Et overophedet boligmarked, travle håndværkere og skyhøje grundpriser gør det svært at realisere boligdrømmen uden hjælp. Her er parcelhuset en god mulighed for at udleve drømmen.

 

DANSKBOLIGARKITEKTUR v/ Arkitekt Kim Pretzmann Olesen har stor erfaring med denne boligtype, og har desuden med en baggrund som tømrer med forsikringssager stor erfaring med mange konstruktionstyper og muligheder. Derfor kalder tegnestuen sig i al beskedenhed "parcelhus-specialisten",  da vi med indgående ekspertise tegner rigtig mange ombygninger og transformationer af type- og parcelhuse.

 

HVORDAN KOMMER JEG VIDERE ?

En opgave kan starte ved den helt spæde idé om at købe et parcelhus. Her hjælper vi med uvildig køberrådgivning og tager gerne med ud og kigger på huset, hvor vi på stedet kan tale muligheder og potentialer. Ved snak om finansiering agerer vi sparringspartner, og leverer gerne tegninger, budgetter og prisoverslag til bankmøder på et tidligt tidspunkt, så boligdrømmen anskueliggøres. Her er det vigtigt at understrege, at vi hos DANSKBOLIGARKITEKTUR ikke forsøger at være et fordyrende led. Derfor arbejder vi altid med gensidig tillid til at projektet, til enhver tid, styrer efter (og imod) et godt tilrettelagt budget. 

 

Når finansieringen er på plads, er næste skridt at komme nærmere det, der rent faktisk kan blive den nye boligdrøm. I tegninger, visualiseringer og evt. 3D modeller og Virtual Reality formidles projektet til jer, så I er helt indforståede med løsningerne.

 

Herefter kan en ny boligdrøm begynde...

 

* Læs evt. mere om parcelhuset på Bolius her: Bolius: https://www.bolius.dk/parcelhusets-historie-1930erne-til-1970erne-17118/

Please reload